Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Bijzondere kamerplanten

Gevalletje out of the box? Onze bijzondere kamerplanten zijn jouw rare or die. Basic, say what? Stippen, strepen, scheuren: het kan de Weirdo niet gek genoeg. Deze bijzondere kamerplanten zijn knettervet en hotter dan hot. Laat de Weirdo jouw plantparty hosten en verzeker jezelf van een plekje op de waitlist en breng je plantparty next level. Don’t be basic, be a weirdo!

Bijzondere kamerplanten zijn een ding. Dat is niet gek, want anno 2022 wil iedereen uniek en bijzonder zijn. Dus ook alles wat we in huis halen moet nét een beetje anders dan anders zijn, iets wat he-le-maal in het straatje van Plant Rebelz past. Want ja, zoals gemerkt hebt zijn we bij Plant Rebelz een tikkeltje eigenwijs, out of the box zelfs. Hoe dan ook we love it. Daarom vind je in ons assortiment ook een heleboel bijzondere kamerplanten. Deze zeldzame rakkers met namen als Monstera Thai Constellation, Monstera Dubia, en Alocasia Dragon Scale maken bij binnenkomst meteen al een verpletterende indruk. Ze maken van elke planten fuif en knallende party!

De bijzondere planten trend is momenteel helemaal ‘on going’ en jij mag natuurlijk niet achterblijven. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de meest populaire bijzondere kamerplanten voor je op een rijtje gezet. 

Populaire bijzondere kamerplanten

 1. Monstera Thai Constellation
  Aanschouw de ‘Holy Grail’ onder de gatenplanten. De Holy Weirdo a.k.a. Monstera Thai Constellation, een bijzondere kamerplant eerste klas! Heb je die gevlekte bladeren gezien?
 2. Caudex Stephania Erecta
  De Caudex Stephania Cepharantha behoort tot de succulenten en is een bijzonder sterke plant. Speciaal vanwege de knol van waaruit de plant zijn voeding haalt in combinatie met de frisgroene bladeren. De Stephania Cepharanta kan snel uitlopen en zoekt zijn weg om ergens omhoog te klimmen. In de natuur zou je deze plant kunnen tegenkomen in de bergen van Taiwan of Zuid-China.
 3. Alocasia Dragon Scale
  Wij noemen deze bijzondere kamerplanten ook wel Wicked Weirdo. Hoe je het ook went of keert, de Alocasia Dragon Scale is een hele toffe en bijzondere kamerplant, vanwege zijn spectaculaire blad. Het blad heeft diepe groeven en donkere kleuren. Is het geen plaatje?!
 4. Alocasia Micholitziana Frydek
  Velvet lovers opgelet: Playful Weirdo a.k.a. Alocasia micholitziana Frydek is helemaal van nu met zijn fluweelachtige bladeren. Hij is limited edtion dus hurry up, op is op. 
 5. Monstera Dubia
  Alle groene gekheid op een stokje. Met de Monstera Dubia haal je een bijzondere kamerplant in huis. Een unieke kamerplant van de bovenste plank, al zeggen we het zelf!

Je leest het al, hoe gekker hoe beter. Daarom hebben wij onze bijzondere kamerplanten de Weirdo’s genoemd. Alle Weirdo’s in het bijzondere kamerplanten assortiment zijn super limited edition en dus maar beperkt beschikbaar. Interesse in een unieke kamerplant? Wees en snel bij, want op is op.

Bijzondere kamerplant kopen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je heel specifiek op zoek bent naar een bijzondere kamerplant, in dat geval hebben wij goed nieuws. Je kunt bij ons namelijk aangeven welke bijzondere kamerplanten je zoekt. Onze kas staat bomvol met speciale soortjes, grote kans dus dat jouw favoriet bij ons leverbaar is. Laat het weten via onderstaand formulier, en wie weet ontvang jij binnenkort wel een te gekke bijzondere kamerplant, gewoon bij je thuis!

Alle bijzondere kamerplanten kweken we helemaal zelf
Ja, je leest het goed. Alle bijzondere kamerplanten die je shopt bij Plant Rebelz zijn helemaal van stek tot volwassen knaap door ons gekweekt, geen tussenpartij dus. Onze homegrown planthunters speuren de hele wijde wereld af naar de knapste en meest briljante blikvangers, die we zelf kweker en zien opgroeien. Alleen zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen! 

 

Om onze Weirdo’s goed te beschermen tijdens hun reis verpakken wij ze met heel veel liefde en een speciaal ontwikkelde verpakking. Hiermee kunnen ze prima de grens over, dus ook buiten Nederland kun je genieten van de bijzondere kamerplanten van Plant Rebelz.

Ontdek onze tips

Save a Rebel box