Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

The Rockers (Buitenplanten)

Ze zijn beresterk en deinzen niet terug voor een code oranje meer of minder; deze krachtpatsers zijn de Tarzans van je tuin. Potiger ga je ze niet vinden, stoerder ook niet. Zet ze buiten met hun blote poten in een pot met aarde en ze kunnen hun geluk niet op. Zij liever dan jij!

Bij Plant Rebelz shop je stekjes om jaloers op te worden

De beste kwaliteit kamerplant begint natuurlijk bij de beste kwaliteit stek. Maar wat maakt de stekjes van Plant Rebelz nu zo bijzonder? Het antwoord op die vraag is niet heel ingewikkeld: die bijzondere plant stekjes, die telen wij zelf. Gewoon bij ons in de kas. Daarvoor hebben we alle knowhow en ervaring in huis. We beginnen bij het begin: stekmateriaal van de allerbeste kwaliteit. Want zeg nu zelf, met alleen het beste leg je toch de basis voor een kamerplant in top conditie?

Bij ons in de kas weten ze alles van veredeling en vermeerdering. Ze barsten van kennis over techniek, de perfecte klimaatomstandigheden, de juiste hoeveelheid water, voeding en nog veel meer. Zij zorgen ervoor dat het onze plant stekjes aan niets ontbreekt. Na een kickstart bij ons in de kas kunnen de stekjes natuurlijk niet wachten om door jou verder te worden afgekweekt.

Bijzondere plant stekjes koop je bij Plant Rebelz

Wij begrijpen als geen ander dat jullie graag verrast willen worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat het assortiment groene en bloeiende planten regelmatig een update krijgt. Bij Plant Rebelz zijn we continu op zoek is naar nieuwe trends. Een opvallende bladnerf? Een speciale vorm? Een aparte kleurencombinatie? Grote kans dat Plant Rebelz die soorten selecteert.

Een splinternieuwe kamerplant is leuk, maar een knettervers plant stekje die je zelf kunt laten groeien is misschien nog wel véél leuker. Heb je een specifieke vraag over de verzorging van je stekje of kan je wel wat styling advies gebruiken? Onze planten-helden staan voor je klaar! Stuur ons een berichtje via WhatsApp of neem contact op via onze plantenservice.

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box