Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Middel kamerplanten

Geen plek voor een grandioze kamerplant, maar de tiny-toppers zijn eigenlijk te klein om aan je wensen te voldoen? Dan zijn de middel kamerplanten van Plant Rebelz ideaal! Een maatje groter of kleiner, maar met exact hetzelfde groene plezier. Niet te groot en niet te klein, een middelmaatje is voor elke ruimte geschikt. Daarbij sturen wij met alle liefde bijpassende potjes mee. Plant-en-klaar, neerzetten en relaxen maar! 

Middel kamerplanten in alle vormen en kleuren

Wat is er nu zo leuk aan onze middel kamerplanten? Makkie, we hebben voor ieder wat wils! Grote bladeren, kleine bladeren, donkergroen met een tintje paars of wit met een roze randje. Ze zijn allemaal zo leuk dat de keuze nog wel eens moeilijk kan worden. Gelukkig is deze middelmaat ideaal om te combineren. Hoe meer planten, hoe meer fun zeggen wij altijd maar! 

 

Alle middel kamerplanten heb je meestal binnen 1-3 werkdagen al in huis. De planten worden verzonden in een verpakking, speciaal gemaakt voor middel kamerplanten. De multifunctionele verzenddoos is volledig recyclebaar, maar doet het na gebruik ook prima als kattenkasteel, poppenkast of bijzettafel. Zo groen zijn we!

Middel kamerplanten kopen bij Plant Rebelz

Op zoek naar kekke middel kamerplanten? Gevonden! Bij Plant Rebelz vind je namelijk een heleboel groene raamkozijn rakkers, middelgrote tafeltoppers en vrolijke opfleurers. Deze planten hebben een gemiddeld formaatje waardoor ze eigenlijk perfect zijn voor iedere ruimte. Niet te groot en ook niet te klein, er is altijd wel een plekje voor deze botanische makkers!

Wat maakt de middel kamerplanten van Plant Rebelz zo bijzonder?
Als je online kamerplanten bestelt, wil je natuurlijk altijd een plant ontvangen in absolute topconditie. Snappen we! Daarom vind je bij Plant Rebelz de allertofste middel kamerplanten die bij binnenkomst meteen al een verpletterende indruk maken. Daarnaast houden wij wel van een eigenwijs, rebels en tikkeltje ondeugend waardoor onze groentjes helemaal hun mannetje staan bij jou in huis!

Onze plant hunters speuren de hele wereld af naar de knapste evergreens en meest briljante middel kamerplanten, die we vervolgens in eigen kas kweken en grootbrengen. Ook de stekken telen we zelf. Alleen zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen. We zijn buitengewoon betrokken bij onze kroost, we zien ze opgroeien en uitbloeien tot sterke middel kamerplanten, groen genoeg om op kamers te gaan. Bij jou, bijvoorbeeld!

Geef je interieur een groene make-over met onze middel kamerplanten
Met de middel kamerplanten van Plant Rebelz ben je dus gegarandeerd van groene toppers die zorgen voor een natuurlijke touch in huis. Ons enorme assortiment middel kamerplanten doen er alles aan om er bij jou in huis een heuse plant party van te maken. Whoop, whoop!

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box