Close
Skip to content

Plant in glas

Een plant in glazen pot, fles of bol, voor Plant Rebelz is het allemaal niet te dol. Planten verzorgen kan nog weleens hogere wiskunde zijn en ze kunnen toch voor wat hersenkrakers en slapeloze nachten zorgen, dat snappen wij als geen ander! Daarom maken wij het voor onszelf, jou, je familie en de tante van het neefje van je buurvrouw lekker simpel, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Het zorgen voor een plant in glas is nog makkelijker dan je denkt

Deze terrariums zijn namelijk helemaal zelfvoorzienend, ja dat hoor je goed! Kind kan de was doen! Eens per dag beslaat het glas een beetje, het water wat hierbij ontstaat loopt via de rand naar beneden en zo krijgen deze rakkers water. Dit zorgt ervoor dat jij het gietertje in de kast kan laten staan, je tuinslang opgerold kan laten en de plantenspuit kan gebruiken voor het in model brengen van je haar iedere ochtend, is dat niet makkelijk?

Nu beginnen er wellicht allemaal lampjes te branden… Een plant in een glazen pot, helemaal afgesloten en ook nog eens een echte Picasso om naar te kijken! Deze vechtersbaas is al helemaal mega geschikt voor de viervoeters en mini-botanica’s onder ons. Doordat er een hele stevige deksel op de pot zit is het haast onmogelijk om een beetje aan deze blaadjes te sabbelen, jammer voor de aanhang maar leuker voor jou! De planten zijn helemaal veilig en zo kun je er dus optimaal van genieten zonder dat je hem bovenop de koelkast hoeft te zetten zodat niemand erbij kan…

Plant in glas als doe het lekker zelf pakket

Nu kunnen we helaas deze planten in glazen pot niet plant-en-klaar verzenden, want dan wordt het hier en daar een beetje door elkaar geschud. Jammer, maar eigenlijk is het net zo leuk en super makkelijk om deze zelf in elkaar te flansen. Echt geen paniek, want zelfs de lichtgroene vingers onder ons zijn hiertoe in staat. Wij zorgen dat alle mikmak zo snel mogelijk bij jou op de stoep/deurmat staat. Lekker makkelijk want dat scheelt een hoop gesjees. Je hoeft niet meer eerst naar de winkel voor een plantje, dan naar het tuincentrum voor potgrond, naar de groothandel voor een glazen bol en het bos in voor decoratie. Heb jij even geluk dat dat onze hobby blijkt te zijn, deze klusjes hebben wij namelijk allemaal al voor je gedaan!

Bij aanvang van jouw plant in glas hoef je het pakketje alleen dus nog in elkaar te zetten. Klinkt ingewikkeld, is het gelukkig niet. Er wordt een stappenplan bijgevoegd waardoor je deze makker binnen no-time ready to shine hebt. Dan kun je ook nog eens gewoon tegen de visite zeggen dat jij, mama botanica of niet, deze mega stoere bink gewoon helemaal zelf in elkaar hebt gezet. En weet je, dan zijn wij de moeilijkste niet, ook gewoon zeggen dat je helemaal naar de winkel, tuincentrum, groothandel en het bos bent geweest! A for effort heb je dan al binnen!

Dus wil jij jouw plant in glas online bestellen, easy en zo gebeurd! Kijk op Plant Rebelz en kies uit verschillende maten, kleuren, vormen en soorten. Helemaal naar jouw eigen stijl, gewoon alsof je het echt echt echt zelf hebt verzonnen! Wij zullen alles met liefde voor je inpakken en het binnen 1-3 werkdagen laten arriveren op je deurmat, no problemo! Dan kun jij lekker zorgeloos genieten van al dat groen in huis en tegelijkertijd je Netflix serie afkijken, ideaal toch?!

Ontdek onze tips

Wil je weten hoe je jouw terrarium in topconditie kunt houden? Check dan snel onze handige verzorgingstips!

Save a Rebel box