Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Badkamer plant

Ben jij ook zó gek op kamerplanten dat je ze zelfs in je badkamer zou willen hebben? Gaaf, doen hoor! Let er wel op dat je de juiste planten kiest, want lang niet alle planten kunnen even goed tegen zo’n vochtige ruimte. Gelukkig zijn er een heleboel toffe badkamer planten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

De voordelen van badkamer planten

Dat planten goed voor je zijn weten we al lang, maar wat doen ze nu echt voor je? We hebben de voordelen van het hebben van badkamer planten voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

1. Planten in je badkamer zorgen voor minder stress
Uit onderzoek blijkt dat het hebben van groene planten in je badkamer stress verminderd. De kleur werkt rustgevend, waardoor je je meer ontspannen én vrolijker voelt. Dus, last van stress? Badkamer planten!

2. badkamer planten zorgen voor een schone lucht
Planten nemen niet alleen stofdeeltjes maar ook schadelijke stoffen af. Zo verminderen ze kooldioxide en zetten dit om in zuurstof. Dit maakt ze een soort coole groene superhelden. Vind je niet?!

3. Planten in je badkamer zijn gewoon een feestje
Een badkamer hoeft niet alleen praktisch te zijn. Maak er een botanisch feestje van door je badkamer te voorzien van een luchtzuiverende badkamer plant. Style je badkamer tot in de puntjes met vrolijke hangplanten en tropische blikvangers.

Een spetterende badkamer plant kopen

In ons assortiment vind je verschillende badkamer planten. We verzorgen ze tot in de puntjes. Zo werken we met biologische gewasbescherming, zodat we de natuur de natuur laten en doen we er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine badkamerplanten groot en sterk worden.

Shop je favoriete badkamer plant bij Plant Rebelz
Bij Plant Rebelz maken we het kopen van een plant voor badkamer een fluitje van een cent. We bezorgen ze als boodschappen, regelrecht van de kweker naar jouw badkamer. Kakeltje vers dus, en helemaal bathroom ready; in een pot of mand. Zonder te hoeven slepen én zonder vieze handen. Zo creëer je in een handomdraai je eigen urban jungle, gewoon bij jou thuis!

Naast onze groene goden voor in de badkamer, staat de shop bovendien bol van de potten, terrariums en droogbloemen. Alles wat je nodig hebt voor je eigen botanische jungle, kortom. Plantastic!

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box