Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Buitenplanten

Zin in een plant party in de voor- of achtertuin? Een beetje groen geluk buiten? Geen probleem, bij Plant Rebelz hebben we een aantal toppertjes die het in de buitenlucht prima naar hun zin hebben! Met deze buitenplanten kun je je tuin, balkon of terras helemaal opfleuren zodat je het leven helemaal door een groene bril gaat zien.

Geen producten gevonden

Voor iedere tuin is er wel een blitse plant te vinden. Ga jij voor de Italiaanse sfeer met een olijfboom in je tuin? Of wil je toch liever de tropische vibes door een Wagner Palm te plaatsen? Voor ieder wat wils, maar laten we eerlijk zijn, een beetje groen geluk doet al snel een hoop goeds. Vind je niet?!

Buitenplanten voor in de zon of schaduw

Komt jouw buitenplant in de zon te staan of ben je meer op zoek naar een groene schaduw rakker? Bij het kiezen van een toffe plant is het wel belangrijk dat je er ééntje kiest die het op jouw droomplek lang volhoudt. Het zou toch zonde zijn als de net nieuwe buitenplant binnen twee weken zijn levenslust verliest, dat moeten we voorkomen! Kijk dus bij het uitkiezen van een buitenplant goed naar zijn omschrijving en zon/schaduw behoefte.

Pas op dat je buitenplant niet wegwaait
Als jouw tuin, balkon of terras op de wind staat kan het zo zijn dat jouw groene makker niet helemaal lekker in zijn velletje komt te zitten. Zeker bij harde wind of milde stormen is het verstandig om hem even naar binnen te halen. Als het weer later bijtrekt kan hij natuurlijk weer naar buiten!

Vergeet niet om je buitenplant water te geven
De waterbehoefte is bij iedere plant anders. De ene buitenplant houdt van veel terwijl de andere juist liever wat minder heeft. De water wensen van je buitenplant kun je altijd terugvinden op de productpagina’s. Mocht je nu écht met je handen in het haar zitten kun je onze planten-helden ook altijd even raadplegen. 

Wanneer je een open tuin, balkon of terras hebt krijgen de planten regelmatig water via een regenbuitje. Ideaal, jij kan lekker binnen naar de televisie kijken terwijl jouw buitenplanten worden voorzien van flink wat mineralen. Echter kan het in de zomer zo zijn dat het een tijdje niet regent waardoor ze toch wel flinke dorst kunnen krijgen. Daarom is het belangrijk om af en toe even je vinger in de pot te steken, hierdoor kun je voelen of de grond nog vochtig is. Als hij droog aanvoelt kun je hem het beste even een beetje water geven, dan houdt hij het het langste vol!

Shop je favoriete buitenplanten bij Plant Rebelz

In ons assortiment vind je niet zomaar buitenplanten, je vindt er alleen de beste van de allerbeste buitenplanten. We verzorgen onze buitenplanten tot in de puntjes. Zo werken we met biologische gewasbescherming, zodat we de natuur de natuur laten en doen we er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine buitenplanten groot en sterk worden. Als Plant Rebelz érgens om bekend staat, dan zijn het wel onze buitenplanten.

Al met al haal je met een buitenplant dus een uniek stukje jungle naar je eigen tuin, balkon of terras. Houdt ons buitenplanten assortiment goed in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe en verrassende soorten toe. Kun je niet wachten om een nieuwe buitenplanten te shoppen? Tof, hier vind je ons volledige buitenplanten assortiment van dit moment!


Heb je een vraag? Onze planten helden staan voor je klaar!
Heb je een specifieke vraag over de verzorging van je buitenplanten of kan je wel wat styling advies gebruiken? Onze planten-helden staan voor je klaar. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of neem contact op via onze plantenservice.

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Lazy Devil Kid