Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Kantoorplanten

Ze houden de lucht fris, zorgen ervoor dat je knettercreatief wordt, gefocust blijft, eindeloos door kunt vlammen én je hoeft er nooit koffie voor te halen – af en toe wat water is genoeg. Eigenlijk is een knappe kantoorplant je ideale collega. Bij Plant Rebelz hebben we kantoorplanten in alle soorten en maten in huis en steken we ook complete kantoren met liefde in het groen. Over kantoortuin gesproken! 

Waarom planten op kantoor?

Planten op kantoor, waar is dat eigenlijk goed voor? Nou heel simpel, het kent eigenlijk alleen maar voordelen! Planten hebben namelijk een luchtzuiverende functie en dat zorgt voor een hoop verbetering. Als eerst wordt de productiviteit verhoogd met 15-19%, daarbij maakt de concentratie en creativiteit van je collega’s ook een groeispurt. Verder zorgt het voor minder ziekteverzuim en gaat het stressgevoel omlaag. Alleen af en toe water geven is de moeite waard toch?

 

Kantoorplanten water geven
Wie, wat, waar, wanneer en hoe? Water geven kan nog wel eens een ding zijn, gelukkig maken we ook dit zo makkelijk mogelijk. We hebben voor elke plantensoort een uitgebreide handleiding geschreven zodat we zeker weten dat jullie blitse groene rakkers het een flink tijdje gaan volhouden op kantoor.

De 3 beste planten voor op kantoor
1. Ficus Robusta, deze kun je ook wel kennen als de rubberplant. Met zijn bijzondere bladeren is het een echte luchtzuiveraar. Daarnaast is het ook een redelijk snelle groeier waardoor je binnen de kortste keren nog meer verse lucht in je kantoor hebt hangen. Mocht hij nu de pan uit groeien dan kun je ‘m ook prima even een knipbeurt geven, kan geen kwaad.

2. De Dracaena staat ook wel bekend als drakenbloedboom en is ook een ideale kantoorplant. Weinig verzorging en toch werkt hij zich uit de naad om jouw kantoor te voorzien van verse lucht. Daarnaast is hij ook nog eens super goed in het verwijderen van giftige stoffen als xyleen en trichloorethyleen. Dat zegt je misschien vrij weinig, maar met de Dracaena in je kantoor hoef je je daar ook helemaal niet druk om te maken!

3. Gevalletje geen groene vingers? Ga voor een terrarium! Deze zelfvoorzienende soldier heeft geen water nodig en is hufterproof. Ideaal voor als jij en je collega’s niet echt groene vingers hebben. Een terrarium is als het ware een mini eco-systeem in een glazen bol. Kijken mag, aanraken niet. Deze vechtersbazen zijn helemaal in hun element als je ze gewoon lekker laat staan. Easy going dus!

Kantoorplanten kopen

Bij Plant Rebelz maken wij het kopen van kantoorplanten zo simpel als het maar zijn kan, een kind kan de was doen! We bezorgen onze planten net zoals je boodschappen, gewoon tot aan de deur. Op deze manier hoef je zelf niet met zware kantoorplanten te sjouwen én ben je dus gegarandeerd van groene toppers die zorgen voor een gefilterde lucht op kantoor. Win-win situatie!

Planten op kantoor, hoe werkt dat?
Wij maken het jou natuurlijk zo makkelijk mogelijk en daarom hebben wij meerdere opties voor je opgesteld.

1. Bestel je kantoorplanten gewoon online. Wij zorgen ervoor dat je de planten vervolgens binnen 1-3 werkdagen op kantoor hebt staan. Op deze manier kun jij in de tussentijd gewoon door met… werken!

2. Eén, twee, drie of meer kantoorruimtes voorzien van wat groen plezier, maar nog geen idee welke plant het beste waar kan staan? Dan helpen wij je graag met wat persoonlijk advies, zo kunnen jullie ook het allerlangst van het groene kantoor genieten. Bel, mail of stuur de postduif, we maken met alle liefde een op maat gemaakte offerte en natuurlijk komen we het dan ook voor je klaarzetten. Going green is easy!

Psst… heb je grote aantallen kantoorplanten nodig? Neem in dat geval contact op met onze plantenservice, via hallo@www.plantrebelz.nl We kunnen je ongetwijfeld een leuk voorstel doen.

De voordelen van werken met Plant Rebelz
› Koop meer, krijg meer. Profiteer van extra korting bij grotere aantallen
Topkwaliteit kantoorplanten, kakeltje vers uit eigen kas
Snel en direct contact via onze plantenservice
Nooit meer sjouwen met kantoorplanten

Bij al onze planten ontvang je simpele en handige verzorgingstips om je nieuwe kantoorplanten groen en gezond te houden. Daarnaast zijn onze planten-helden 24/7 bereikbaar voor al je vragen; stuur ons een berichtje of neem contact op via onze plantenservice.

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box