Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Alocasia

Ga voor het ultieme jungle gevoel met de Alocasia! Het is een planten familie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander. Met bijnamen als olifantsoor, reuzentaro en skeletplant haal je met een Alocasia een vrolijke en bovenal tropische kamerplant in huis.

Alocasia kopen bij Plant Rebelz

Wist je dat er wereldwijd veel verschillende rassen van de alocasia zijn? De alocasia Calidora is de populairste soort. Ook de alocasia Wentti, Cucullata en Lauterbachiana zijn helemaal de bom.

Bij Plant Rebelz vind je regelmatig toffe en exclusieve  alocasia soorten, zoals alocasia Frydek, alocasia Dragon scale en alocasia Black Stem. We verzorgen ze tot in de puntjes. Zo werken we met biologische gewasbescherming, zodat we de natuur de natuur laten en doen we er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine alocasia groot en sterk worden. Als Plant Rebelz érgens om bekend staat, dan zijn het wel onze kekke alocasia kamerplanten.

De beste verzorging voor je Alocasia

De alocasia is een sterke kamerplant maar heeft zo nu en dan wel een beetje extra verzorging nodig. Na een intensieve warming-up bij ons in de kas dragen wij het stokje over. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw alocasia net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box