Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Bananenplant

De bananenplant is een tropische kamerplant met ontzettend grote bladeren, het is een rasechte zonaanbidder, daarnaast groeit hij als een malle. Dus kan jouw interieur wel een tropische boost gebruiken? Ga voor een bananenplant!

Bananenplant kopen

Bij Plant Rebelz vind je verschillende bananenplanten. We verzorgen ze tot in de puntjes. Zo werken we met biologische gewasbescherming, zodat we de natuur de natuur laten en doen we er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren waar onze kleine bananenplanten groot en sterk worden.

Shop de bananenplant bij Plant Rebelz

Met een bananenplant haal je dus een tropische blikvanger in huis. Houdt ons assortiment goed in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe en verrassende soorten toe. Kun je niet wachten om een nieuwe bananenplant te shoppen? Tof, hier vind je ons volledige bananenplant assortiment van dit moment!

Ontdek onze tips

De bananenplant is een sterke plant maar heeft zo nu en dan wel een beetje extra verzorging nodig. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

Save a Rebel box