Close
Skip to content

Caladium

Caladiums zijn er in alle kleuren en patronen. Van roze tot groen en van wit met roze vlekken tot donkergroen met roze spikkels. Er zijn oneindig veel caladium varianten, de één nog mooier dan de ander!

Het hele jaar plezier van je Caladium

Bij Plant Rebelz vind je niet zomaar caladiums, je vindt er alleen de mooiste van de allermooiste, we verzorgen ze tot in de puntjes. Caladiums zijn van zichzelf natuurlijk al behoorlijk bijzonder, heb je die bladeren gezien? Tfoee…. Maar onze Caladiums hebben nog iets bijzonders, deze Weirdo sterft namelijk niet af in het najaar zoals de meeste Caladiums wel doen. Onze Caladium groeit niet uit een knol dus je kan het hele jaar genieten van deze blikvanger. Het is belangrijk dat de grond van jouw Caladium continu lichtvochtig is aangezien de bladeren veel vocht verdampen. Zet hem ook vooral niet in te veel zon, dat vinden de fragiele bladeren niet zo fijn.

Shop je favoriete caladium bij Plant Rebelz

Met een caladium haal je een bijzondere plant in huis. Dankzij zijn hartvormige, felgekleurde en mooi geaderde blad is de caladium een opvallende verschijning. Deze tropische plant heeft misschien wel wat extra liefde en verzorging nodig, maar met zijn fantastische uiterlijk is hij dat dubbel en dwars waard.

Houdt ons caladium assortiment goed in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe en verrassende variëteiten toe. Kun je niet wachten om een nieuwe caladium te shoppen? Tof, hier vind je ons volledige caladium assortiment van dit moment!

Ontdek onze tips

Heb je een specifieke vraag over de verzorging van de caladium of kan je wel wat styling advies gebruiken? Onze planten-helden staan voor je klaar! Stuur ons een berichtje via Facebook of neem contact op via onze plantenservice.

Save a Rebel box