Close
Skip to content

Graslelie

De graslelie is een échte spring in ’t veld! Je kunt deze rakker ook wel kennen als Chlorophytum, te lastig dus wij houden het gewoon lekker bij de graslelie. Deze toppers zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Om de keuze niet al te moeilijk te maken hebben ze wel allemaal dezelfde sprieterige bladeren!

Met de graslelie zit je altijd goed

Of je de graslelie nu inzet als tafeltopper, wc-verfrisser of hangplant, niets is deze botanische bungelaar te gek. Nu horen wij je denken: ”The bigger the better”, nou de graslelie doet het ook in een klein formaat helemaal te gek. Perfect dus voor als je niet zoveel ruimte hebt!

Shop je nieuwe graslelie online

Een graslelie online kopen was nog nooit zo makkelijk! Bij Plant Rebelz kweken wij jouw graslelie zelf, al vanaf het prille begin zien ze onze gezichten voorbij komen en dit zorgt dan ook voor een grandioze jeugd voor deze rakkers. Nadat ze in onze kassen groot en sterk genoeg zijn geworden voor vertrek doen we eerst nog een uitgebreid afscheidsritueel.

 

Dit gaat als volgt: we praten onze graslelies heel wat goede moed in, zodat we zeker weten dat ze het ook bij jou thuis mega naar hun zin gaan hebben. Voor de reis naar de bestemming hebben we speciale dozen waarmee we zeker weten dat hij heel aan gaat komen. Daarnaast geven we hem wat leuks mee voor onderweg, wat jij bij aankomst van de graslelie mag hebben. Het kopen van een Graslelie is nog nooit zo leuk geweest!

Ontdek onze tips

Wil je weten hoe je jouw graslelie het beste kunt verzorgen? Ontdek al onze tips en breng jouw Graslelie in topconditie!

Save a Rebel box