Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Monstera

De Monstera Deliciosa wordt ook wel gatenplant genoemd. Deze vrolijke groene kamerplant is mega populair. Hoe kan het ook anders? Heb je die bladeren gezien? De gatenplant komt eigenlijk in elke woonstijl wel tot zijn recht. Of je nu een vintage of modern interieur hebt, de Monstera Deliciosa maakt van elke ruimte een tropisch feestje.

Monstera kopen bij Plant Rebelz

Met een Monstera haal je een topper van een tropische kamerplant in huis. Het is een plantenfamilie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rete populaire Monstera Thai Constellation? Heb je die bladeren gezien? Wat een beauty!

Monstera in topconditie

Naast zijn fantastische uiterlijk is de Monstera ook pro in het zuiveren van de lucht. Hij zet met gemak vuile lucht om in frisse lucht. De Monstera is over het algemeen een hele makkelijke kamerplant, toch wil je jouw Monstera in topconditie houden. Snappen we, daarom vind je hieronder alles wat je wilt weten over de Monstera.

Ontdek onze tips

De Monstera is een sterke plant maar heeft zo nu en dan wel een beetje extra verzorging nodig. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. 

Save a Rebel box