Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Philodendron

De Philodendron heb je in alle soorten en maten. De klimfanaten, hangende Harry’s en gewoon lekker simpele laagblijvers. Grote bladeren, medium bladeren of kleine bladeren, niks is de Philodendron te gek!

De Philodendron: een bijzondere kamerplant

De roots van de Philodendron liggen in de regenwouden van Midden en Zuid-Amerika. Ze zijn gewend aan lekker veel vocht en hebben maar weinig licht nodig omdat ze normaal onder de grote bomen van de jungle leven. Om hier en daar toch wat zonnestraaltjes mee te pakken klimmen veel soorten Philodendron in bomen, hier gebruiken ze hun luchtwortels voor. Het zijn echte bomenknuffelaars, vandaar ook de Griekse naam Philodenron. Philo staat voor houden van en dendron staat voor boom, leuk he?!

Shop je favoriete Philodendron bij Plant Rebelz

Groen, roze of wit, het maakt allemaal niet uit. Bij Plant Rebelz zijn we erbij vanaf het prille begin. Na een prachtige jeugd in onze kassen zijn de Philodendron planten klaar om op kamers te gaan, bij jou bijvoorbeeld. Voordat we ze op deze lange reis sturen praten we ze nog een hoop lieve woorden toe en zorgen we ervoor dat ze helemaal ready zijn voor dit nieuwe begin. Vervolgens laten we ze businessclass reizen, alleen dan via de postbezorger. Stevige doos, warm kleedje en voldoende voedsel voor onderweg. Vaak geven we ook nog een welkomstcadeautje mee voor jou, zo is het echt liefde op het eerste gezicht. You’ve got this!

Ontdek onze tips

Geen groene vingers? Geen probleem!

Save a Rebel box