Close
Skip to content

Gratis gift bij een order vanaf 59,-!

Rhipsalis

Er zijn heel veel verschillende soorten rhipsalis, van klein en wild tot extreem lang. Er is altijd ruimte voor een vrolijke hangplant, vind je niet? Rhipsalissen zijn daarin echt ideaal, het zijn makkelijke hangplanten en er zijn zoveel verschillende soorten dat er vast eentje is die je aanspreekt.

De Rhipsalis een bijzondere hangplant

Rhipsalis is een cactussoort, maar niet één die je in de woestijn vindt. Je vindt deze vrolijke hangplant juist terug in de tropen. Hier groeit hij tussen de takken van bomen. Hij is tevens verwant aan de lepismium, ze worden erg vaak met elkaar verward.

Shop je favoriete rhipsalis bij Plant Rebelz

Met een Rhipsalis haal je een topper van een hangplant in huis! Het is een plantenfamilie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander.

Houdt ons Rhipsalis assortiment goed in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe en verrassende variëteiten toe. Kun je niet wachten om een nieuwe Rhipsalis te shoppen? Tof, hier vind je ons volledige Rhipsalis assortiment van dit moment!

Ontdek onze tips

De rhipsalis is een sterke plant maar heeft zo nu en dan wel een beetje extra verzorging nodig. Na een intensieve warming-up bij ons in de kas dragen wij het stokje over. Nu is de beurt aan jou. Ga jij jouw rhipsalis net zoveel liefde en aandacht geven als wij? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze beste tips voor je verzameld. Lees je mee?

Save a Rebel box