Close
Skip to content

De Plant Rebelz families op een rijtje

Je hebt planten en plánten; bij Plant Rebelz zijn we van de laatste categorie. Naast tientallen trouwe stamgasten (hi Ficus, môgge Monstera!) vind je bij ons ook very special guests voor je plantparty. Planten die met namen als Tradescantia Flame en Cordyline Paso Doble even stoer en exotisch zijn als ze klinken. Planten die bij binnenkomst meteen al een verpletterende indruk maken. Planten, kortom, die élke plantparty een tandje rebelser maken. Whoop, whoop! Welke plant past er bij jou?

The Rebels

Fan van de Ficus? Wij ook! Kijk dus rustig even rond, want we kweken onze favoriet in werkelijk alle soorten en maten. Groot blad? Check! Sorry, róód blad, zei je? Hebben we. Ook voor curvy models en ranke rebellen moet je de Ficus hebben. Knapt ieder interieur van op.

 

De Devils

Gevalletje geen groene vingers? Dan ga je duivels goed op onze vetplanten. Deze woestijngasten zijn wel wat meer gewend dan een weekje geen water. Ze houden van zon, klagen niet gauw en maken het in één klap vét gezellig in huis; de ideale huisgenoten.

The Bastards

Bastards, betweters, boeven zijn het. Gaan en groeien waar ze willen, houden met niemand rekening en tóch, toch houden we van ze. Onze hangjongeren toveren ieder saai hoekje om tot een oase van gezelligheid. Nee, voor je rust moet je hier niet wezen. Bijhangen is meemaken!

The Extremes

Als je het doet, doe het dan ook goed. En: groot! Big en beautiful noemen wij dat. In de breedte, de lengte, de hoogte: the whole enchilada. Onze grote vriendelijke reuzen nemen geen blad voor de mond en waarom zouden ze? Maakt ze extreem aantrekkelijk.

 

The Smarties

Voor je portie geniaal groen. Deze slimme jongens zuiveren de lucht en zorgen voor bakken concentratie en minder stress. Perfect voor wie een kater met een deadline moet zien te combineren – of gewoon de lucht in huis wil klaren. Levende luchtverfrissers, en nog knap ook!

 

The Weirdos

Niet voor muurbloempjes, deze knettergekke planten met al hun stippen, strepen, scheuren en kleuren. Of juist wél; kun je je plant mooi de show laten stelen. Onze Weirdo’s zijn stuk voor stuk uniek, zeldzaam en zeer beperkt beschikbaar. Gevalletje get it or regret it, dus! Doe eens gek!

The Punks

Voor iedereen die een funky blikvanger wel kan waarderen: The Punks. Deze toppers steken zonder aarzelen hun koppie boven het maaiveld uit. Prikkelbaar is-ie niet gelukkig, behoorlijk easy going zelfs. Helemaal mooi: Punkers doen het goed in mix met Smarties en Extremes. Punk it up!